Заложените реформи и приоритети в са онзи жалон, който ще

...
Заложените реформи и приоритети в са онзи жалон, който ще
Коментари Харесай

Стефан Янев: Националният план за възстановяване ще позволи по-доброто икономическо развитие на България

Заложените промени и цели в са оня жалон, който ще разреши развиването на страната в посока по-добро икономическо положение. Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев при започване на съвещанието на Министерския съвет, представен от Българска телеграфна агенция.

Премиерът посочи също и въздействието на проекта върху решаването на демографските проблеми на България. Нека не забравяме, че една друга рецесия, която не загатваме доста постоянно, само че тя е част от всекидневието ни - по този начин наречената демографска рецесия, за която решенията са сложни, дълготрайни, само че едно от тези решения е точно развитата стопанска система, посочи министър председателят. Такава стопанска система ще дава добре платени работни места и това ще е една причина за българите в чужбина да се върнат в родината, изключително младите, които са в положение да подобрят демографската картина в страната, добави министър председателят. Той изрази вяра, че тези цели и започнатото ще бъде продължено и от последващо държавно управление, което ще бъде определено от 46-о Народно събрание.

Премиерът подсети, че служебното държавно управление направи промени и преструктуриране в Плана, който към този момент е оповестен за публично разискване и изрази вяра в околните дни да има опция екипът на Атанас Пеканов - вицепремиер по ръководство на европейските средства, да го разиска с партиите, показани в Народно събрание
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР