Законът за привличането е мощен принцип, който ни позволява да

...
Законът за привличането е мощен принцип, който ни позволява да
Коментари Харесай

Ето как да задействате закона за привличането само за 68 секунди

Законът за привличането е мощен принцип, който ни разрешава да привличаме и реализираме желанията си в живота. Според учението на Абрахам-Хикс, с цел да задействаме този закон, би трябвало да се съсредоточим върху обекта на желанието си и да го пресъздаваме с изясненост и страст.

Вниманието и мислите ни би трябвало да бъдат ориентирани към това, което желаеме да притеглим, като сътворяваме позитивни и подкрепящи убеждения към него. Чрез задържане на фокуса и силата върху това предпочитание вибрациите ни се ускоряват, а Законът за привличането стартира да работи, като притегля сходни мисли и благоприятни условия. Периодичното връщане към тези мисли и укрепването на вибрациите ни оказват помощ да притеглим и осъществяваме желанията си в действителността.

Запознаването с главните правила на Закона за привличането и насърчаването на положителни мисли и визуализации са ключът към привличането на желанията ни и тяхното материализиране в живота ни.



В книгата си " Учение за въплъщението на желанията в живота " Абрахам-Хикс написа следното: " В рамките на няколко секунди, когато вниманието е ориентирано към съответен обект, вие активирате съответната осцилация в него и Законът за привличането незабавно стартира да дава отговор на него. Колкото по-дълго задържате мисълта и фокуса си на внимание върху даден обект, толкоз е по-голяма опцията да концепцията ви да се осъществя в действителността.

Фокусирайки се върху обекта на желанието си за към 17 секунди, активирате подобаващата осцилация. След това, в случай че вниманието ви стане по-интензивно, вибрациите също ще станат по-ясни. А съгласно Закона на привличането, колкото по-дълго време задържите мисълта си върху обекта, толкоз повече нови мисли притегляте в съзнанието си, които съответстват с първичната мисъл. В момента вибрацията към момента не е задоволително мощна, за проявяване, само че в случай че се концентрирайте върху нея за по-дълго време, тя ще „ набере инерция ".



Авторът добавя, че в случай че съумеем да се фокусираме върху мисълта си за 68 секунди, тогава вибрацията ще получи задоволително мощна сила, тъй че резултатът от това към този момент да стартира да се демонстрира в реалност.

По думите на специалиста, в случай че се връщаме от време на време върху съответната мисъл, задържейки вниманието и фокуса си върху нея в продължение на най-малко 68 секунди, в релативно къс интервал от време (от няколко часа до няколко дни), въпросната концепция ще стане преобладаваща, което от своя страна ще докара до нейното привличане, т.е. до реализацията ѝ.

Ето и главните правила за задействане на Закона за привличането съгласно Абрахам-Хикс, които не би трябвало да забравяте:

- Мислите са идентични с точката на привличане.

- Каквото е естеството на мислите – такова е естеството на привличаните от вас неща.

- Привличате това, на което съответствате вибрационно.

- Подобното притегля сходно – подобен е Законът.

- Получавате това, за което мислите, без значение от това дали го желаете, или не.

- Вашите мисли и страсти са идентични с вибрациите, а Законът за привличането им дава отговор.

- Когато си непрекъснат в мисълта си, вибрацията се развива и набира по-голяма мощ, и в последна сметка става задоволително мощна, с цел да стартира да се демонстрира в действителността.

- С други думи, каквото мислите, това и получавате. Мисленето и приемането са във вибрационна преписка и сходство.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР