Захари Бахаров е от малкото актьори в България, които никога

...
Захари Бахаров е от малкото актьори в България, които никога
Коментари Харесай

Колеги на Захари Бахаров полудяха, след като разбраха какви пари изкарва от…

Захари Бахаров е от дребното артисти в България, които в никакъв случай не се оплакват от ниското възнаграждение в областта на изкуството. И има за какво. Само за две години той е съумял да се трансформира от елементарен артист в една от най-влиятелните фигури в родния шоубизнес. Сложил е ръка да голяма част от най-касовите планове на българската сцена.

Само две години са били задоволителни на Захари Бахаров да стане продуцент на доста от изявите на най-големите звезди у нас, като по този метод получава част от приходите от продажбата на билети. Той е един от петимата съдружници в сдружението „ Артвент ”, което се занимава с образуване на културни събития.

Под неговата шапка се изявяват актьори като Димитър Рачков, Любо Киров, Стефания Колева, Бойко Кръстанов, Михаил Билалов, Христо Шопов, Хилда Казасян, близнаците Дарин и Деян Ангелови, Теодора Духовникова, Иван Бърнев, Емил Марков, Лилия Маравиля, Александра Сърчаджиева, Маским Ешкенази, Михаела Маринова и други известни лица, които генерират доходи единствено със споменаването на имената си. Сред тях, разумно, е и братът на Захари – скандалният Явор Бахаров, който мъчно би намерил работа без батко си. „ Артвент ” продуцира хитови спектакли на режисьора Явор Гърдев, в това число паметното заглавие „ Чамкория ”, билетите за което се разпродават за минути.

Любопитно е, че този триумф на артиста на полето на бизнеса е реализиран единствено в границите на две години. Фирмата му е дейна от 8 март 2021-а, сподели инспекция на „ Уикенд ”. Като с магическа пръчка тя съумява да притегли към себе си толкоз доста известни актьори, че към този момент е мъчно да намериш звезда, която не работи под нейната шапка. Поне 80 на 100 от всички хитови представления, които се слагат на самостоятелните подиуми у нас, са на огромния Бахаров.

Редно е да се означи, че той не работи самичък, а има съдружници. Един от тях е небезизвестният Кирил Киров, който от години работи по друга линия със звезди като Мариус Куркински, Виктор Калев и Иво Аръков. Неговият дял във компанията е двойно по-малък от този на Захари. Той е съучастник в още много компании, в това число „ Глобал уеб ” на Маги Халваджиян.

Другият съучастник артиста е Велизар Величков – млад мъж, който се показва като артист, бизнесмен и странник. Той също има присъединяване в „ Глобал уеб ”, само че и в една от огромните компании за групово онлайн извършване на покупки, която продава билети за представления на „ Артвент ”. Другите двама съдружници на Захари са Ваня Симонска и Атанас Боев, които към този момент вземат участие единствено в тази негова компания.

Актьорът от дълго време се отхвърли от общата си компания със своите сътрудници Юлиан Вергов и Владо Карамазов, само че очевидно продуцирането му харесва. Затова е траял да го прави, единствено че в друга компания. Той има и компания с жена си – Диди Алексиева. През нея вършат представленията си „ Поетите ” и развиват уеб страницата на Диди. Така че в последно време актьорството е по-скоро занимание за по-големия брат Бахаров в сравнение с същинска работа. Той си вади хляба със напълно други занимания./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР