Загубих най-близкият човек за мен заради селски тарикат, сподели мъката

...
Загубих най-близкият човек за мен заради селски тарикат, сподели мъката
Коментари Харесай

Тв медия: Руми на 22 години е загинала в катастрофата край Варна

Загубих най-близкият човек за мен поради селски хитрец, показа тъгата си брат ѝ

22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, изгубила живота си точно на рождения си ден в злополука край Варна, съобщи , осведомена от близки на почерненото семейство.

Момичето е работело като козметичка, имала фантазии и доста другари, които я разказват като най-слънчевият човек в околията. Всичките ѝ познати са потрес от новината за нелепата гибел, породена от следващия джигит и камикадзе на пътя.

Трагедията се е разиграла този петък против събота в дребните часове на нощта. Тогава Руми, дружно с нейна другарка и прочут чествали нейния 22 и финален рожден ден, а по-късно потеглили към Провадия. Когато изведнъж и с гневна скорост различен автомобил се забива в дърво и дирек в центъра на с. Бозвелийско, Варненско.

Ударът бил толкоз мощен, че Румяна е премазана и умира на място. Другото момиче (18 г.) сега се бори за живота си в болница. Мъжът, предизвикал злополуката също е откаран в лечебно заведение. Заради раните и контузиите проба за алкохол и опиати не му е взета.

Медията твърди, че става дума за 18-годишният Илия от въпросното село Бозвелийско. Той имал брошура едвам от няколко месеца, само че към този момент настойчиво се правел на играч и натискал крепко газта.



Всички в селото считат, че Илия е бил надрусан или пийнал.

Руми с брат си Тошко. Момчето е унищожено от тъга, сестра му е убита от следващото камикадзе на пътя точно на рождения ѝ ден…

„ Ударът беше толкоз мощен, че в дрямка помислих, че става някакъв прелом или земетресение “, описа през сълзи жена от селото, която първа вижда касапницата и кървавите дири по шосето.

„ Все още не е известна повода за злополуката. След първичния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била доста превишена. Каква тъкмо е била тя ще стане ясно след автотехническата експертиза ”, заяви за Нова телевизия шефът на „ Пътна полиция “ – Варна основен контрольор Петко Камбуров.

Илия е на 18, имал брошура от няколко месеца, само че настойчиво натискал газта и се правел на играч. 

Ето какво написа братът на Руми – Тошко Руменов:

„ Рано тази заран изгубих най-близкият човек за мен поради селски хитрец. Няма думи, които могат да опишат какво усещам. Приел съм обстоятелството, че живота е нечовечен много от дълго време, само че не мога да приема тъпи туземци, мислещи се за състезатели да лишават почтени живот. За мен тя си е жива и постоянно ще бъде.

Руме, знам, че си някъде там и, че бдиш над мен. Знам, че съвсем в никакъв случай не съм ти го казвал, само че СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!

Моля се нарушителя да прочете това. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР