Загубата на коса е наистина страшен въпрос и представлява един

...
Загубата на коса е наистина страшен въпрос и представлява един
Коментари Харесай

Листата на това растение ще спрат завинаги косопада ви

Загубата на коса е в действителност заплашителен въпрос и съставлява един от най-лошите естетични проблеми даже и при деца. Причините за загуба на коса могат да бъдат доста и разнообразни фактори, само че най-често това е вследствие на стрес. Това събитие в действителност е реакцията на организма към стресови обстановки. Причини могат да бъдат и загубата на тегло, менопаузата, хормоналният дисбаланс и бременност.

Много хора са опитвали разнообразни козметични артикули за лекуването на косопада, само че единствено няколко от тях могат да дават стремежи резултат, плюс това те са богати на химикали, които могат да застрашат здравето.

От другата страна стои естественият способ за дейно лекуване на този проблем и в това време усъвършенства растежа на косата. Този естествен лек се съдържа в Гуава листа, които са с високо наличие на витамин В, а той е доста значим за косата.

Гуава листа са освен доста ефикасни при лекуването само че косопада, само че и укрепват космения фоликул и корените на косата.

Ето метода за подготвяне на лекарството срещу косопад:

В един литър вода прибавете шепа Гуава листа и оставете да ври 20 минути. Оставете да изстине сместа дружно със билката. Вечер преди лягане масажирайте скалпа с тампон за грим, пропит с лекарството, сложете си шапка за баня и оставете през нощта да работи, а на сутринта изплакнете.

Повтаряйте този развой постоянно, до момента в който получите положителни резултати. Направете лекарството и косата ви ще пораства по-бързо и ще бъде но-силна от всеки път.

Гуава листа можете да намерите в аптеките или билковите магазини.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР