Загадките около каменния монумент в Джорджия. Пет гранитни плочи се

...
Загадките около каменния монумент в Джорджия. Пет гранитни плочи се
Коментари Харесай

Загадките около каменния монумент в Джорджия

Загадките към каменния паметник в Джорджия . Пет гранитни плочи се издигат на безплодно поле в Джорджия, Съединени американски щати. Всяка една тежи повече от 20 тона и върху тях има по-малка каменна плоча. Никой не знае кой го е построил или за какво са били сложени там, само че общото мнение е, че тяхната цел е да дадат посока на човечеството след предсказано постапокалиптично събитие, което ще пристигна в не толкоз далечното бъдеще.

Малцина знаят точната идентичност на индивида, поръчал тяхната изработка, и всеки от тези хора е отказал изрично да показа каквато и да било информация. Знае се единствено, че през 1979 година мъж, който употребява псевдонима Р. Крисчън, се появява в една от работилниците на Елбъртън с упоритостите да построи монумент.

Градчето е известно с големите си залежи на гранит и намирането на суровината за плочите не съставлява никакво усложнение. А и непознатият господин акцентира няколко пъти, че парите не са проблем и е подготвен да отдели толкоз средства, колкото са нужни. За сметка на това упорства за цялостна поверителност и анонимност.

През 1980 година пред очите на скромна аудитория, най-вече локални поданици, изниква монументът, който мнозина назовават “Американския Стоунхендж ”.

Блокове изпращат обръщение към света на осем разнообразни езика, както и четири изчезнали (например древногръцки и египетски йероглифи). Списъкът с 10 инструкции обърква хората по целия свят:

1. Поддържайте числеността на човечеството под 500 000000 във безконечен баланс с природата.
2. Разумно регулирайте раждаемостта, като подсилвате цената наздравословната подготовка и многообразието на човечеството.
3. Обединете човечеството с жив нов език.
4. Управлявайте страстта-вярата-традицията и всички неща, които могат да ви разединят.
5. Защитете хората и нациите със обективни закони и обективни съдилища.
6. Нека всички нации да вземат решение сами вътрешните си проблеми, а външните разногласия да отнасят в международен съд.
7. Избягвайте дребнави закони и безполезни служители.
8. Поддържайте равновесие сред персоналните права и публичните отговорности.
9. Ценете истината-красотата-любовта, търсете естетика с Твореца.
0. Не бъдете рак(карцином)за Земята –оставете място за природата.

Посланията даже са наречени „ Десетте заповеди на Антихриста “ . Плочите разполагат с вграден отвор, през който се виждат Северният и Южният небесни полюси, водоравен слот, който демонстрира годишното пътешестване на слънцето, както и система, която го следи през цялата година. През трета дупка се вижда Полярната звезда и може да бъде проследен целият й път по нощното небе, а оттова човек безпогрешно се ориентира накъде е север.

Един от „ конспираторите “ – Марк Дийс, изискал да бъдат разрушени плочите на един милион части, а по-късно върху руините да се извърши нов строителен план, потвърждавайки, че напътствията имат „ бездънен демонски генезис “.

Десетки експерти и почитатели на конспирациите се чудят какви са точните претекстове за основаването на гранитните плочи с указания за след Армагедон и дали в някакъв миг тези постулати няма фактически да се окажат потребни.

 

 

# Загадките към каменния паметник в Джорджия


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР