Загадката, наречена еднояйчните близнаци и магичната връзка между тях, интригува

...
Загадката, наречена еднояйчните близнаци и магичната връзка между тях, интригува
Коментари Харесай

Затрогващо! Снимка от ултразвук показва целуващи се близнаци в утробата

Загадката, наречена еднояйчните близнаци и магичната връзка сред тях, интригува както науката, по този начин и необятната общност. Връзките сред тези бебета стават по-дълбоки след раждането, когато единият близнак по непонятен метод усеща възприятията на другия.

Едно изображение от ултразвук е уловил съвършено този резултат. По време на ɑ постоянен ултразвуков обзор фамилната двойка от Пенсилвания Кариса Джил и Ранди Гуд разкрили, че личицата на техните близнаци са допрени едно до друго. Бебетата безусловно споделили целувка!

„ Не мислех, че ще бъдат толкоз близо дружно “, споделя разчувстваната майка Джил. „ Въпреки това те го вършат и това е невероятна панорама “.

 снимка-на-близнаци-от-ултразвук

 

Двойката споделила фотосите, с цел да покаже прелестното взаимоотношение сред бебетата им.

Джон Хамбург лекарят, направил прегледа, отбелязва, че позицията на близнаците е необикновена и споделя: „ Виждал съм над 15 000 теста от този тип, при които се вижда нещо сходно на целувка. “ Той твърди, че единият близнак постоянно е надигнат, до момента в който другият е изпод.

Въпреки подозренията на някои консуматори по отношение на достоверността на изображенията, лекарят споделя, че изображението е изцяло същинско.

 

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР