Задават се предсрочни избори. Ситуацията в страната не е добра,

...
Задават се предсрочни избори. Ситуацията в страната не е добра,
Коментари Харесай

Янев с призив, какво предупреди гражданите

" Задават се предварителни избори. Ситуацията в страната не е добра, държавното управление не се оправя с рецесиите . Дори се налива масло в огъня за нови рецесии. В един миг всичко ще се струпа на гърба на жителите . В една коалиция би трябвало да има правила на взаимоотношение. Настоящата има правила, само че не ги знам какви са . Вярвах, че ще има пресечна точка и ще се съблюдава съдружното съглашение ". Това съобщи за " Офанзива " Стефан Янев, някогашен длъжностен министър председател и водач на партия " Български напредък ".

По думите му на кардинална основа може да се търси взаимоотношение с всички парламентарни партии. " Гражданите, когато стачкуват, би трябвало да го вършат под българските флагове, да не веем непознати флагове ", прикани Янев. И посочи, че България няма по какъв начин да бъде неутрална, тъй като е част от НАТО и Европейски Съюз. " Членството ни в НАТО носи групова сигурност и икономисва пари за сигурност и защита ", акцентира той.

Според него в армията има устави на държание, само че в политиката има морал. " По време на енергийна рецесия би трябвало да се слушат мненията на експерти и на бизнеса, по този начин направихме до момента в който бях министър председател. Спестихме на бизнеса 300 млн. лв. ", напомни Янев. И добави, че всяка една обстановка, носеща енергийна сигурност, е допустима.

" При заплащането на Русия става дума за превалутиране, става дума за бизнес метод. Министър-председателят делегира пълномощия, това не е негова политика, а на държавната компания . Търси се политическо говорене по тематиката. Решението на Русия, че сме неприятелска страна, е тяхно право като суверенна страна ", разяснява водачът на " Български напредък ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР