Задържаният за убийството на 32-годишната Кристина - Калоян, е заплашвал

...
Задържаният за убийството на 32-годишната Кристина - Калоян, е заплашвал
Коментари Харесай

“Защо не ме улесниш и не се самоубиеш?“. Убиецът на Кристина заплашвал и своя бивша приятелка

Задържаният за убийството на 32-годишната Кристина - Калоян, е заплашвал своя някогашна другарка с ликвидиране, като има наложена условна присъда. " Защо не ме улесниш и не се самоубиеш ", споделил той на момичето, с което бил през 2016 година, съобщи.

През декември 2015 г.34-годишният мъж почнал връзки с момиче, като двамата още веднъж са били сътрудници в мобилния оператор, в който е работила и убитата Кристина. Калоян бил ревностен, двамата се карали постоянно и след няколко месеца момичето поставило завършек на връзката им.

Подсъдимият почнал със заканите след края на връзката им. Първо почнал да изпраща известия, на които писал, че " ще затрие себе си, само че и нея и фамилията ѝ ".

На 26 август 2016 година рано сутринта по непостоянен метод Калоян влезнал в родния дом на момичето. Бил с ръкавици, качулка и калцуни. В дясната ръка държал електрошокова палка, а в лявата – нож. Тогава споделил на момичето: „ Защо не ме улесниш и не се самоубиеш “.

Калоян ѝ дал " финален късмет да намерения " и си тръгнал. След като тя отказала да се съберат, на 12 септември той запалил автомобила на брат ѝ. В 3 ч. през нощта отишълПазарджик и запалил колата му. В една от заканите си попитал някогашната си другарка " с какво избира да я убие ".

Заплахата, отправена къммомичето, и палежа на колата са осъществени в къс интервал от време. В този миг мъжът е с чисто правосъдно минало. За това му е наложено едно общо наказване и за двете – условно.

34-годишният мъж беше арестуван предходната седмица, след катотялото на 32-годишната женабе открито в багажник на автомобил, запечатан с пяна.

Преди да изчезне, дамата е оставила записка на работното си място, че в случай че стане нещо с нея, би трябвало да търсят именноКалоян.Стана ясно и че е търсила помощ отнеправителствената организация " Анимус ", защото се е страхувала за живота си.

Жертвата се е свързала с " Анимус " на 9 март - ден след Световния ден на дамата, откакто получила опасност, че " няма да види втори 8 март ".

" Като се прибереш, ще завариш трупове ", споделил още той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР