Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг

...
Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг
Коментари Харесай

Кораб потъна в Черно море край Румъния

Кораб, плаващ под флага на Танзания, потъна край румънския бряг на Черно море, заяви БНР. Осем души са избавени, трима са изчезнали.

Корабът е потопен тази заран в Черно море на 26 морски благи село Сфънту Георге, окръг Тулча, заяви Румънската работа за мореплаване, представена от Аджерпрес. На борда на плавателния съд е имало 11 души. В избавителната интервенция участваха Румънската работа за мореплаване и граничната полиция. Сигнал е бил подаден и до два търговски плавателни съда, намиращи се наоколо, с цел да се включат в интервенцията по търсене и избавяне на човешки живот, оповестява публичното радио.

" Потъналият транспортен съд " Mohammad Z " под флага на Танзания е имал на борда 11 членове на екипажа - 9 сирийски жители и двама египетски жители, а осем от тях са били избавени от комерсиалния транспортен съд " Michel ", който се е намирал най-близо до мястото на случая ", оповестяват управляващите в северната ни съседка.

Продължава издирването на тримата членове на екипажа, които са оповестени за изчезнали - всички те са сирийски жители. Причината за потъването на кораба не е известна досега и ще бъде осъществено следствие, с цел да се открият аргументите и събитията, при които е станало корабокрушението.

Корабът е издигнат през 1988 година и е предопределен за сухи товари. Пътувал е от Турция за румънското пристанище Сулина, демонстрират данните от уеб страниците за следене на морския трафик.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР