Задържания похитител след заложническата криза в санданското село Вълково вчера,

...
Задържания похитител след заложническата криза в санданското село Вълково вчера,
Коментари Харесай

Свидетели със смайващи разкрития за заложническата криза

Задържания грабител след заложническата рецесия в санданското село Вълково през вчерашния ден, се е лекувал в психиатрично заведение. Той е прочут на полицията, само че се е предал самичък, с помощта на намесата на психолози. Двете похитени дами са в положително общо положение. Простреляният мъж обаче е с заплаха за живота.

Битовият скандал, стигнал до заложническа рецесия и един ранен в Санданското село Вълково през вчерашния ден, приключи с щастлива развръзка. Благодарение на намесата на психолози и полиция, похитителят се съобщи и до повече ранени не се стигна.
-->
Малко след 17:00 часа през вчерашния ден, Лидия Топалова чува крясъци и изстрели в прилежащата къща. Отивайки да ревизира, се оказва очи в очи с 41-годишния грабител.

" Гледам това момче с два револвера държи и му споделям " вие вманиачен ли сте, бе ", а той насочи револвера към мен, нищо не ми отговори и стреля във въздуха един два пъти. Излязох на открито и почнах да крещя по махалата да се съберат хора. Имаше три, три изстрела имаше ", показа за Българска национална телевизия техен комшия, Лидия Топалова.

Нападателят прострелва бащата на някогашната си жена. Той е закаран в началото в болничното заведение в Сандански, а по-късно по неотложност в Пирогов. Мъжът е с уцелен в белия дроб и е с заплаха за живота. Стрелбата е осъществена с две противозаконни оръжия - револвер и револвер. А нападателят е прочут на полицията.

" Той е от град Лом, на 41 години, престъпно проявен ", изясни старши комисарят Даниел Димитров - шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград.

Той е лежал в психиатрично заведение. Докато стреля и държи в плен двете заложнички предава онлайн протичащото се в обществените мрежи. Предал се непринудено, след намесата на психолози, служители на реда и отряда за битка с тероризма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР