Мика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков. Дъщерята

...
Мика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков. Дъщерята
Коментари Харесай

Мика Стоичкова бременна

Мика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков. Дъщерята на Христо Стоичков неотдавна е схванала богатствата новина и е в напълно ранна бременност.

Дали поради деликатното й състояние, или е планувано от дълго време, само че напълно скоро Камата ще води дъщеря си и до олтара. Сватбата е планувана за 20 юли, като най-вероятно двамата бързат да се венчаят, преди да е наедряло коремчето на Мика.

Футболната наследничка и Мартин са дружно от близо 2 години. Отношенията им бързо станаха съществени и скоро Мика стартира дъщеричката си с новия си фаворит. Малката Миа е плод на любовта сред щерката на Камата и Айкут Рамадан, с който също имаха брак. Заради невярност от негова страна обаче Мика завърши връзките си с него и дълго време нямаше мъж до себе си.

Трайков също има дете от предходната си връзка – дребният Крис е съвсем на възрастта на Миа, само че двамата рядко прекарват време дружно.

Най-щастлива от богатствата новина била дребната Миа, която доста желала да си има сестричка. Но какъв е полът на бебето – към момента не се знае…
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР