Задържаха в ареста мъж ограбил 71-годишна и направил опит да

...
Задържаха в ареста мъж ограбил 71-годишна и направил опит да
Коментари Харесай

Зверство със 71г. жена потресе България! 47г. изрод я ограби, преби я жестоко и опита да я насили

Задържаха в ареста мъж ограбил 71-годишна и направил опит да я изнасили. 47-годишният Т. К. от Стара Загора нападнал дамата в дома й в чернооченското село Пчеларово. Случаят е от 25 юли, когато към 1,30 часа мъжът влезнал в къщата откакто разрушил един от прозорците. Неканеният посетител почнал да нанася удари по главата и тялото на дамата. Успял да вземе от нея мобилния й телефон и други движимости. След това мъжът се опитал да изнасили дамата и още веднъж почнал да я бие. Съседи чули крясъци от къщата на нападнатата и потърсили помощ на незабавния телефон 112. На място бил изпратен полицейски автопатрул. Час и половина по-късно нападателят бил арестуван. У него бил открит мобилния телефон на жертвата, предава 24 часа.
Срещу мъжа е повдигнато обвиняване за обир и за опит за обезчестяване в изискванията на рисков рецидив, тъй като арестуваният имал и предходни закононарушения.
Окръжният съд в Кърджали постанови непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за обвинения. Определението на кърджалийските магистрати не е дефинитивно и предстои на обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР