Задържаха прокурора от Окръжна прокуратура - Перник Бисер Михайлов за

...
Задържаха прокурора от Окръжна прокуратура - Перник Бисер Михайлов за
Коментари Харесай

Задържаха прокурора от Перник Бисер Михайлов

Задържаха прокурора от Окръжна прокуратура - Перник Бисер Михайлов за побой над брачната половинка си. Той е притеглен към наказателна отговорност, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, само че след свадите към сина му Васил, той беше преназначен като редови прокурор в Перник.

Днес следобяд Софийската градска прокуратура даде брифинг по случая.

Малко преди 1.00 ч. тази нощ в Софийската градска прокуратура е получен сигнал за скандал в дома на прокурора. На място дошъл дежурен следовател и е направил оглед. Жената е откарана в болница, съпроводена от щерка си, която подала сигнала до тел 112, откакто видяла майката си да лежи на пода.

Разпитани са очевидци, като също по този начин е направено освидетелстване на лицата, които са забъркани в този спор. Докладвани са материалите, които са събрани като доказателства на наблюдаващ прокурор, който е направил преценка, че са налице задоволително учредения да се счита, че прокурор от Окръжна прокуратура в Перник е направил междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Поради тази причина е притеглен към наказателна отговорност ", сподели представителят на Софийска градска прокуратура Христо Кръстев.

Предстои и назначение на съдебно-медицинска експертиза. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР