Задържаха дрогиран шофьор в Кършияка, бил и без книжкаПрочетете ощеЧетирима

...
Задържаха дрогиран шофьор в Кършияка, бил и без книжкаПрочетете ощеЧетирима
Коментари Харесай

Задържаха дрогиран шофьор в Кършияка, бил и без книжка

Задържаха дрогиран водач в Кършияка, бил и без брошура
Прочетете още
Четирима водачи със съществени нарушавания са били хванати по време на инспекции през последното денонощие в Пловдив и района. В следобедните часове на вчерашния ден, на улица в Кършияка, патрул спрял лек автомобил БМВ. Установено било, че зад кормилото е 29-годишен мъж – недееспособен и под влияние на опиати. При обиска му от него е конфискувано известно количество марихуана.

Вечерта различен дрогиран водач, на 24 години, бил заловен с лек автомобил „ Мерцедес “ от чиновниците на реда в Съединение.

По същото време на пътния сектор сред селата Тополово и Долнослав асеновградски служители на реда засекли 41-годишен мъж да ръководи лек автомобил „ Опел “ след приложимост на солидно количество алкохол - към 3 промила.

Междувременно сътрудниците им в Раковски  проверили лек автомобил „ Фиат “ с 32-годишен водач. Справка в регистрите на Министерство на вътрешните работи посочила, че той е недееспособен, а колата е с регистрационни табели на друго МПС. И четиримата причинители са арестувани за период до 24 часа, формирани са бързи производства.    
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР