Задържаха 56-годишен мъж от шуменското село Черноглавци за убийството нажената,

...
Задържаха 56-годишен мъж от шуменското село Черноглавци за убийството нажената,
Коментари Харесай

Жестоко убийство на възрастна жена в шуменско село

Задържаха 56-годишен мъж от шуменското село Черноглавци за убийството нажената, с която живеел, оповестиха от Окръжнатапрокуратура.

Деянието е осъществено сособена свирепост и по непосилен за 70-годишната жертваначин, показват проверяващите. Двойката живеела дружно от към 3 години.

Предполага се, чежената е убита на8 ноемврив дома си. За гибелта ѝ съобщили нейни близки четири дни по-късно, когато я потърсили в жилището.Причината за гибелта на дамата са голям брой породени контузии, евентуално от удари с ръце.

След осъществяване на убийството обвиненият А.А. избягал и се укрил в София, където бил открит на идващия ден.Според комисар Георги Гендов обясненията, които е дал за случилото се, гласят, че нещастието е настъпила следбитовскандал иупотреба на алкохол.

А.А. е арестуван за 72 часа. Прокуратурата ще упорства за установяване на най-тежката мярка„ задържане под стража “.През 2000 година арестуванияте излежал присъда заопит за ликвидиране.

Ако бъде приет за отговорен, го грозят от 15 до 20 отнемане от независимост, пожизнен затвор или подобен без право на подмяна.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР