ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД стартира на 3 август 2020 г.онлайн портал

...
ЗАД „ОЗК-Застраховане“ АД стартира на 3 август 2020 г.онлайн портал
Коментари Харесай

ЗАД „ОЗК-ЗАСТРАХОВАНЕ“ АД вече и с онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност“

ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД започва на 3 август 2020 г.онлайн портал за подписване на застраховки. Първият препоръчан артикул е наложителната застраховка „ Гражданска отговорност “.

Вече бързо, елементарно, комфортно и преференциално всеки клиент на ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД може да съобщи издаване на лавица или заплащане на вноска когато и да е на денонощието, в работни и почивни дни, от у дома, през телефона или настолния си компютър, без значение къде се намира.

Всичко се реализира по електронен път, след попълване на онлайн форма, след което клиентът получава на e-mail линк за удостоверение. Плащането на сумата се прави още веднъж през Интернет, а клиентите на Компанията получават гратис полицата си по пощальон. Всеки може да пресметна индикативната цена на застраховката благодарение на Калкулатор на уеб страницата на ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД.

През Портала всеки клиент може да прави заплащане и на поредна дължима вноска по подписана застраховка "Гражданска отговорност ", като получава гратис по пощата стикер, ваучър и документ за „ Зелена карта “. На уеб страницата, меню „ Плащане на вноска “ клиентите на Компанията могат да заплатят поредна дължима вноска и по всички типове полици, издадени от ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД.

Вече 23 години ЗАД „ ОЗК-Застраховане “ АД дава най-хубавите артикули и услуги за клиентите си. Създаването на онлайн портала е израз на желанието на Компанията да обезпечи улеснение, експедитивност и комфорт за жителите, които да избрали да й се доверят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР