Зачестяват измамите с обещания за снабдяване с дърва и пелети,

...
Зачестяват измамите с обещания за снабдяване с дърва и пелети,
Коментари Харесай

Бум на измами! Дай два бона, чакай пелетите и дървата

Зачестяват измамите с обещания за доставяне с дърва и пелети, за които се предплаща, а след това хората не получават нищо.

Досъдебно произвеждане за машинация е формирано в ОДМВР-Кърджали с разпореждане на Районната прокуратура, оповестиха от пресцентъра на дирекцията, написа 24rodopi.
-->
По първични данни двама поданици на региона били заблудени, че ще бъдат снабдени с пелети за отопление. Според ангажимента, с цел да получат доставката, трябвало да предплатят сумата от 2400 лева Няколко месеца по-късно клиентите не са получили пелети, не са върнати и парите им. Разследващ служител на реда продължава работата по случая предвид на чл.209, ал.1 от Наказателния кодекс.

Преди няколко дни стана ясно, че инспекция и досъдебно произвеждане за осъществени измами с дърва за огрев са формирани в РУ-Кърджали, оповестиха от полицията.

28-годишна жителка на региона превела 1050 лева, за да й бъдат доставени дърва, като досега нито е била изпълнена поръчката, нито са били върнати парите. По същата скица е бил излъган 34-годишен гражданин на община Черноочене. Работата по случаите не престават бранш „ Криминална полиция “ и проверяващи служители на реда в РУ-Кърджали.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР