“Забраненото шоу на Рачков” предизвика разпалени полемики в мрежата след

...
“Забраненото шоу на Рачков” предизвика разпалени полемики в мрежата след
Коментари Харесай

Силно зрителско възмущение от скандалните гости в Забраненото шоу на Рачков

“Забраненото шоу на Рачков” провокира разпалени полемики в мрежата след снощния си епизод. Водещият бе поканил Симона Галинова, първията трансексуален участник в състезанието " Мис Плеймейт " и бургаското Барби Андреа Иванова, с цел да дискутират дружно тематиката “За и срещу силикона”.

“Големите гърди в днешно време хранят освен децата, само че и майките. Не единствено ги хранят, само че и джип могат да им купят. Въпреки това съм уверен, че с нищо не би трябвало да се прекалява, изключително с т.нар естетична хирургия. Не може естетиката ви, скъпи дами, да влиза в стаята половин минута преди вас. На някои дами, с цел да маневрират из стаята им би трябвало парк троник.”, започва анонса си Рачков, представен от woman.bg.

Водещият стартира диалога със Симона Галинова, за която разкри, че по персонална карта към този момент не се споделя Симеон. Рачков побърза да се пошегува със обстановката с думите: “Махнал едни топки и качил други нагоре”. Симона пък влезе в тона на шоуто с репликата “Качих топчиците нагоре”. Мнозина счетоха диалога за непочтителен, тъй като транссексуалните рядко приказват за живота си преди, а въпросите на Рачков възмутиха куп фенове.

Галинова разкри още, че си е сложила 2 х 400 кубика силикон. “Аз в никакъв случай не съм изглеждала като мъж, от дребна одобрявам хормони, просто в този момент се усещам себе си. Скрила съм си фотосите като момче и не желая да ги виждам. ", отвърна тя на пиперливите въпроси на водещия.

А в този момент Димитър Рачков посрещна две дами, които са безспорни последователки на пластичната хирургия и това е видимо
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР