Забелязвайки тези сигнали, вие ще станете по-уверени в надеждността на

...
Забелязвайки тези сигнали, вие ще станете по-уверени в надеждността на
Коментари Харесай

Езотерика: Съдбоносни предчувствия, които никога не бива да пренебрегвате!

 org_iwsg559 Забелязвайки тези сигнали, вие ще станете по-уверени в надеждността на интуицията си и ще се научите да я слушате, а тя от своя страна – да ви оказва помощ в сложни обстановки

Ако желаете да се научите да забелязвате знаците на Вселената, би трябвало да слушате интуицията си. Тези  няколко  интуиции в никакъв случай не би трябвало да  игнорирате – те са съдбоносни.

1. Радост от опцията.

Често ни приказват за това, което можем да реализираме и по този метод хората ни примамват в капан, в който започваме да живеем под тежестта на упованията на други хора.

Вашата работа върху себе си би трябвало да включва търсене и превъзмогване на такива ограничаващи вярвания. Можете да си помогнете в това, като обръщате внимание на всяко възприятие на неспокойствие или страст, които изпитвате.

Когато се появи сходно чувство си разрешете  пълноценно да си взаимодействате със своите мисли и усеща. Ако тази опция ви  въодушевява, тръгнете след нея!

И даже, в случай че тя не дава отговор на вашите  предразсъдъци за това кой сте, или е в несъгласие със „ здравия разсъдък “ и нещо ви тласка към нея, най-вероятно ще  съжалявате, в случай че не я последвате.

2. Усещането, че не сте здрави.

Всички ние имаме такива странни чувства, когато ни се коства, че  нещо с организма ни не е наред, само че доста от нас единствено повдигат плещи и не мислят за това.

Не подценявайте такова вътрешно възприятие. Трябва да  направите  нещо за това положение по този начин, че да не се утежни. Това може да ви помогне да избегнете по-сериозни проблеми в бъдеще.

Може да почувствате болежка на несъмнено място, необикновени чувства или просто дразнещо чувство за дисбаланс. Тялото ви знае повече, в сравнение с си мислите, тъй че си запишете час при персоналния доктор.

Но е значимо и да се помни, че неприятните чувства в тялото, може да се дължат и на психически стрес, и даже да сочат към избрани страсти, според от това, къде се е появил дискомфортът.

Неприятните чувства в тялото мога да зародят освен вследствие на физическо или психическо заболяване.

Наблюдавайте и  по какъв начин се чувствате на  избрани места или с някои хора.

Ако се чувствате изцедени, усетите неочаквана болежка или гадене до някого, това може да е знак на Вселената, че този човек блокира вашата демонстрация на този свят.

3. Чувство за заплаха.

Усещането за заплаха постоянно се появява     внезапно, както когато се готвите да отидете на работа, срещате  с чужд в магазина или просто се разхождате на  осветено място.

Няма значение, когато у вас се е появило  чувството, че сте в заплаха, вземете го на съществено и се пробвайте да измененията обстановката.

Не забравяйте, че голяма част от мозъка ви заемат подсъзнателни  и несъзнателни процеси, които са недостъпни за вашия умишлен разум, тъй че можете да знаете доста, даже и без да го осъзнавате.

Първичните елементи на мозъка ни са в положение да обръщат  внимание на заканите за нашата сигурност. Тези сигнали могат да спасят живота ни.

4. Някой ви притегля.

Инстинктите, свързани с други хора,  постоянно заслужават внимание. Едно от тях е желанието да се помогне на някого – даже и да не разбирате за какво може  да се нуждае от помощ.

Може да забележите езика на тялото, или  други енергийни индикатори, които демонстрират стрес. Понякога просто усещате, че знаете, че някой човек може да ви помогне да реализирате  най-големите си фантазии или цели.

Този човек може да ви помогне по пътя към триумфа в кариерата ви, да стане ваш евентуален сантиментален сътрудник или просто да има  информация, която ще ви докара до невероятни нови благоприятни условия.

Ако имате възприятието, че с някой би трябвало да говорите, вежливо  започнете диалог и внимавайте  до какво ще  докара това.

5. Чувство за лична справедливост.

Не се освобождавайте от възприятието, че нещо ви подхожда, без значение какъв брой изненадващо или ненадейно (или ужасно!)  може да бъде. Много от най-красивите любовни истории и триумфи стартират с   с момента на точност, който е  могъл да бъде подценен.

Сърцето ви знае кое е  добре за вас и да ви насочи в вярната посока, преди мозъкът да  обработи със своята логичност информацията.

Забелязвайки тези сигнали, вие ще станете по-уверени в надеждността на интуицията си и ще се научите да я слушате.

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР