Забелязваме, че онлайн се разпространява фалшив доклад на британското разузнаване,

...
Забелязваме, че онлайн се разпространява фалшив доклад на британското разузнаване,
Коментари Харесай

Невероятно? Какво дава Украйна на Путин за мир

Забелязваме, че онлайн се популяризира подправен отчет на английското разузнаване, в който се твърди, че съветският президент Владимир Путин се пробва да убеди Украйна и Запада да договарят за изискванията на евакуиране на съветските войски от Херсонска и Запорожка област в подмяна на Крим, предаде De Re Militari.

В същото време в отчета се твърди, че съветският общоприет щаб разполага с задоволително запаси, с цел да превземе напълно Донецка и Луганска области. По този метод подправеният отчет предизвиква удобен за Кремъл роман за излизане от войната с окупацията на украински територии. Текстът на отчета е написан с неточности. Град Запорожие (Запоріжжя) два пъти се изписва друго: с украинска и съветска транслитерация. Британското разузнаване в своите отчети се придържа изключително към украинската транслитерация.
-->
В отчета, публикуван из разнообразни Телеграм канали, се вижда сричкопренасяне. Британското разузнаване не употребява дефис в отчетите си. Сричкопренасянето нормално не е всекидневно в англоезичните документи и се употребява рядко. Използването на съкращения без разяснение също не е типично. Всеки път, когато английското разузнаване употребява съкращения, организацията ги пояснява; т.е.: Руска Федерация (РФ).

Ниската резолюция на известията. Оригиналът на изображението с отчета постоянно е в HD качество. Британското разузнаване постоянно дава извънредно оценки за политическата конюнктура и военните дейности. Използването на " вътрешни лица " и " източници ", не е част от метода на работа с отчетите, оповестени онлайн. Проверявайте в откритите публични канали на английските разследващи организации за съществуване на известие, за което имате подозрение, че е манипулирано, написа Факти.бг..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР