Забелязали ли сте, че има хора в обкръжението ви, на

...
Забелязали ли сте, че има хора в обкръжението ви, на
Коментари Харесай

Тези три зодии са царете на любовта

Забелязали ли сте, че има хора в обкръжението ви, на които постоянно им върви в любовта? Това са тези с дългите връзки, тези които основават комфортен дом с обичания човек и в профил всичко наподобява съвършено и в действителност, те се усещат прелестно, даже и да са сами, само че не остават без сътрудник до себе си. Е, доста е допустимо да са представители на някоя от тези три зодии, тъй като са орисани с шанс в любовта. Нека забележим кои са:

 мъж, жена

Близнаци
Макар и представителите на тази зодия да са, хм...малко вятърничави, те съумяват да открият трайното благополучие в любовта и да основат здрав съюз. И постоянно това им се случва още в ранните години от живота. Защото те просто имат шанс в персоналния живот. Обикновено са влюбчиви и някои колкото бързо залитват по някого, толкоз бързо им и минава. Но истината е, че даже и в този случай са щастливи в любовта, тъй като към тях постоянно е цялостно с обожатели.

Лъв
Лъвовете не са царе единствено на зодиака, те са царе и в любовта. Представителите и от двата пола умеят да построяват просто съвършени взаимоотношения с сътрудниците си. Обичат вниманието, обичат да бъдат боготворени, само че когато са влюбени в някого, те се трансформират в идеалната половинка. Обожават уюта на романтиката и несъмнено умеят да вършат изненади на обичания си човек. На всичкото от горната страна, постоянно попадат на хора, които се влюбват шеметно в тях. Любовният живот на Лъвовете може да се опише с две думи „ харизма “ и шанс “.

 мъж, жена

Риби
Да го кажем по този начин – Рибите са доста влюбчиви същества и даже когато са във връзка, за каквато са мечтали от дълго време, те все намират защо да се заловен и да бъдат недоволни. Но истината е, че са щастливи в любовта, тъй като с помощта на дълбоката си емоционалност и умеене да влизат под кожата на обекта на желанията си, могат да завоюват всекиго.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР