Забавните отношения между Ивет Горанова и партньора ѝ в Денсинг

...
Забавните отношения между Ивет Горанова и партньора ѝ в Денсинг
Коментари Харесай

,,Удряш и бягаш“: Ивет Горанова си отмъсти на Тодор за тормоза в „Денсинг старс”

Забавните връзки сред Ивет Горанова и колегата ѝ в „ Денсинг старс ” ще са във фокуса на подмолното предаването за шоуто на Стаси Ганчева. Олимпийската шампионка по карате вади Тодор на татамито, с цел да му го върне за издевателството в залата за танци.
Професионалният танцьор се прави първо на самоуверен, само че след това взема решение да заложи на тактиката на слабака „ удряш и бягаш ”.
На чист шанс той съумя да чукне с ръка шампионката по лицето без да бъде блокиран. Ивет явно се изненада, само че и ядоса и хукна след Тошко, който към този момент правеше обиколки на залата, с цел да не бъде набит.
Горанова обаче го настига и го смъква на земята с доста технична подсечка. Естествено, цялата обстановка е на смешка и от самото начало една от най-чаровните двойки в „ Денсинг старс ” се залива от смях, предава Петел.
В предаването „ Търси се ” по bTV предходната седмица Тодор и Ивет признаха, че ужасно са се сближили по време на танцовия формат и евентуално ще останат другари вечно. Отношенията им обаче нямат сантиментален темперамент, въпреки шампионката да призна, че до нея няма мъж, а доста ѝ се желае да има.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР