Забавления, релакс и много изненади – това очаква винаги гостите

...
Забавления, релакс и много изненади – това очаква винаги гостите
Коментари Харесай

Глория и Орлин Горанов ще изненадат гостите на Парк и СПА Хотел Марково

Забавления, релакс и доста изненади – това чака постоянно гостите на  до Пловдив! Известен с това, че е един от най-награждаваните , желани за фамилната отмора с деца, той е и притегателно място за незабравими моменти без значение от сезона. Сега обаче удоволствието е още по-голямо, тъй като обичани български звезди ще гостуват за празниците, с цел да създадат преживяването още по-запомнящо се.
Прочетете още
Глория  – една от най-талантливите български певици, ще зарадва публиката с най-хубавото от репертоара си през март, а  Орлин Горанов  ще гостува през април, с цел да се погрижи за Великден, изпълнен с страсти, хубост и искра.

По време на националния празник доста българи избират да резервират отмора, с цел да отделят повече време на обичаните си хора. През 2023 година датата се пада в петък, тъй че умерено можете да планирате своето последващо пътешестване. В Парк и СПА Хотел Марково сме подготвили специалния  Пакет 3 март , който ще накара гостите да се насладят същински на релаксиращо и зареждащо преживяване, от което имат потребност.



На 4 март специфичното присъединяване на Глория ще способства за позитивното въодушевление в ресторанта на хотела. В рамките на пакета ще може да се възползвате още от детска анимация за децата всеки ден, както и богата блок маса за закуска и вечеря.

Безспорно Великден е един от най-ярките и харесвани празници и с изключение на с религията, се асоциира също с цветовете, пролетта и новото начало. Ако сте решили да напуснете за малко комфортните обятия на дома, ви каним в Парк и СПА Хотел Марково, с цел да се насладите на всичко, което сме подготвили с доста внимание и наслада!



Обичаният реализатор на „ Светът е за двама “ – Орлин Горанов, ще бъде нашият специфичен посетител реализатор на 16.04. (неделя). Потопени в дълбочината на гласа и стойностните текстове на песните му, тотално ще забравите за всичко от действителността и ще се отдадете на заслужена отмора от рутината.

Вкусното ядене също е наложително за  Великден , по тази причина сме се постарали да изкушим оптимално всички, без значение от хранителния им режим. Очакват ви апетитни кулинарни шедьоври като цяло печено прасенце, ароматно агнешко за празника, само че също по този начин и разнородни салати, гарнитури, десерти, пресни сокове и други питателни артикули.

Притеснявате се дали децата ви ще се забавляват, до момента в който вие си почивате?  работи всеки ден от 10 до 22 часа, също така организираме и кинопрожекции за малчугани и пораснали киномани.



Да не забравяме, че  са ужасно място за релакс напролет, защото даже на открито да е още хладно, те са с температура сред 32 и 36 градуса. Просто примамват да се топнете в тях и да се наситите на почивката, за която дълго сте мечтали.



А вие по какъв начин планирате да празнувате  3 март  или  Великден ? Ще се радваме да бъдете наши посетители. Обещаваме, че ще се погрижим да бъде незабравимо!

Телефони за резервация:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР