Забързаното ежедневие и постоянната липса на време изискват от бизнесите

...
Забързаното ежедневие и постоянната липса на време изискват от бизнесите
Коментари Харесай

Разликата при обзавеждането на жилище ново и старо строителство

Забързаното всекидневие и непрекъснатата липса на време изискват от бизнесите да се приспособяват и усъвършенстват. Именно такова усъвършенстване сполучливо е приложено от компанията за интериорни решения Esteta Interiori. Продуктовата ѝ гама е надградена с услугата интериорен дизайн, предлагана от личното дизайнерско студио на компанията. С обединяването на интериорно планиране, доставка и монтаж на изцяло обзавеждане Esteta Interiori изцяло затваря кръга от дизайн до довеждане докрай на план. По този метод времето, което лишава да се приключи жилището, се понижава доста, събирайки всички стъпки от процеса на едно място, а от клиента се изисква освен да утвърди плана, а да се започва работa по него. За нуждата от консултация с интериорен дизайнер и тънкости от сектора, споделя в изявление за ФАКТИ шефът ѝ Евгени Генчев.

Много от българите сами вземат решение да трансформират визията на пространствата. Разполагат с избрана сума, купуват избрани мебели, само че в последна сметка крайният артикул – визията, не ги удовлетворява. Как бихте ги убедили, че ще им е по-изгодно, в случай че употребяват услугите на експерт? Че ще дадат малко повече пари, само че ще живеят в една надалеч по-уютна конюнктура.

Да, това е постоянно дискутирана тематика. На пръв взор нещата наподобяват доста по-прости, в сравнение с са. Почти всеки има албум с хрумвания в Instagram или Pinterest, които единствено чакат да бъдат осъществени. Проблемът с това, е че тези хрумвания дават отговор за особено пространство, в което са осъществени. Когато интериорно решение, планувано за напълно друго жилище, се приложи в пространство с разнообразни условия и архитектурни дадености, резултатите няма по какъв начин да са същите като на фотографията в Instagram. Красивите картини, на които всички се любуваме в Pinterest, са плод на дизайнерска мисъл, последвана от майсторско осъществяване и най-често професионален фотограф.

Друг проблем с обзавеждането на апартамент с подготвени решения идва и от новото строителство. Често жилищата идват с неусвоеяеми пространства, ниши и чупки, които няма по какъв начин да се оползотворят с подготвени мебели. Някой би трябвало да проектира мебeли за там, вземайки поради доста повече фактори, от просто свободното пространство.

При работaта с интериорен дизайнер, тези проблеми са отстранени. Предлагаме освен картинки на положителни хрумвания, а действителни и изпълними проекти и планове, които могат да се осъществят. Все отново ние от Esteta Interiori сме и реализатори, освен интериорни дизайнери.
 Разликата при обзавеждането на жилище ново и остаряло строителство
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР