За втори път през тази година ЦСКА зацикли на “Българска

...
За втори път през тази година ЦСКА зацикли на “Българска
Коментари Харесай

ЦСКА пак зацикли на „Армията“

За повторно през тази година ЦСКА зацикли на “Българска войска ”. Тимът подреди три следващи мача, в които не съумя да победи – загуби от Сепси с 0:2 в Лигата на конференциите, а по-късно направи 1:1 със Славия и Черно море в шампионата.

През март и април алените първо завоюваха доста мъчно с 1:0 против последния Спартак Вн, а по-късно за първи път през този век позволиха две следващи загуби вкъщи – с 1:2 от Черно море за купата и 0:1 от Лудогорец в шампионата.

ЦСКА не съумя да победи Черно море във втори следващ мач на “Армията ”, откакто отборът бе надигран от този противник с 1:2 в шампионата за купата през април.

Тибо Вион изигра 102-рия си дуел във всички шампионати с алената фланелка, откакто дойде в Борисовата градина през лятото на 2020 година, за което бе награден от Стоян Орманджиев.

Станислав Шопов остана неизползвана запаса за ЦСКА за първи път от 15 май, когато не се появи на терена още веднъж против Черно море при успеха с 2:0 в Пазарджик. 21-годишният халф има 72 мача в елита с екипа на алените и Ботев Пловдив, в които е отбелязал единствено два гола – по един за двата тима.

Мено Кох, който бе определен за капитан след идването на Нестор Ел Маестро, не влезе в игра във втори следващ мач, откакто беше сменен на почивката при загубата с 0:3 от Лудогорец в Разград.

Червените са доста ниско резултатни от началото на сезона, като вкараха едвам 5 гола в първите си 7 публични дуела във всички шампионати.

Всички те пристигнаха в шампионата, като отборът се намира в последната шестица по този индикатор в елита, написа „ Тема спорт “, до момента в който „ Мач Телеграф “ показва, че завърналият се треньор Нестор Ел Маестро продължава пагубното си показване.

Така паралелите с първия му интервал на „ Армията ” стават все по-неизбежни.

За петте си мача досега той е спечелил едвам един – против слабия Ботев Враца и направи тъждество с Черно море.

Останалите три са загуби, като тук попада и унищожителното 0:3 от Сепси. Калкулацията демонстрира, че в случай че точкуваме и мача от шампионатите, ЦСКА е спечелил едвам 4 от вероятни 15 точки, което прави 27%.

В първия си мандат на “Армията ” Ел Маестро завоюва и петте си първи дуела, като в последна сметка те набъбнаха на седем. Това значи, че равносметката му е била 100-процентова, което значи, че настоящето достижение е с 73% надолу.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР