За втора поредна година А1 България е сред първите три

...
За втора поредна година А1 България е сред първите три
Коментари Харесай

А1 в Топ 3 на класацията за най-добър работодател Career Show Index

За втора поредна година А1 България е измежду първите три най-хубави работодатели в България съгласно класацията Career Show Index. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в едни от най-престижните бизнес ранглисти у нас и на получените през последните три години награди и документи. Сред тях са Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020. Цялата ранглиста Career Show Index 2021 може да бъде забелязана на.

“Поздравяваме А1 България за забележителните достижения и класирането в Топ 100 най-хубави работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в разнообразни категории за развиване на работодателската марка и човешкия запас са ясно доказателство за комплексния ѝ метод към напредък и грижа за чиновниците. Чрез напъните, които поставя за развиването на удобна и перспективна работна среда, А1 дава своя принос за превръщането на България в желана дестинация за кариерно развиване. Щастливи сме, че можем да дадем публичност на постигнатите триумфи ”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България, разяснява: „ Горди сме, че за втора поредна година сме в Топ 3 на най-предпочитаните работодатели в България в Career Show Index. Радвам се, че целенасочената ни работа да сътворяваме удобна среда за професионално развиване и изцяло благоденствие на чиновниците не остават незабелязани, изключително след предизвикателната година, през която преминахме като още по-силен и стимулиран екип. Ценим това отличие, което ни дава спомагателна убеденост, че сме на прав път, като предоставяме сигурност и непоклатимост, само че в същото време и поддръжка и тласък за развиване и новаторско мислене на нашите чиновници. “

А1 употребява модерни и новаторски способи за рационализиране на самостоятелните пълномощия на всеки от чиновниците и обезпечава богато портфолио от въвеждащи, надграждащи и профилирани образования, огромна част от които са съобразени с цифровия метод на живот и работа. За да подтиква професионалното развиване на екипа, А1 дава също и разнородни благоприятни условия за непрекъснато учене и запознаване с най-новите технологии и трендове за ръководство на бизнеса. Сред множеството благоприятни условия за развиване в компанията е и ICT академията, в която от старта ѝ през септември 2020 година до края на май тази година близо 220 чиновници на А1 надградиха знанията си в областта на ICT технологиите и услугите. Обученията бяха обособени в 8 разнообразни тематики, измежду които „ Мрежови услуги “, „ ИТ сигурност “, „ Интернет на нещата “. За малко повече от половин година в границите на „ ICT академия “ специалистите от А1 организираха близо 70 образования, които записаха над 3000 участия, 1800 от които - виртуално в действително време.

Компанията е цифровизирала съвсем всички вътрешни процеси и дава опция за отдалечена работа на чиновниците и гъвкаво работно време и място. Програмите за изцяло богатство обгръщат както физическото и психическото здраве, по този начин и грижи за фамилиите и децата. Наскоро компанията разгласи, че уголемява детската градина за деца на чиновници в кампуса на централния офис, която към този момент ще се посещава от близо 80 деца. Чрез особено създадени стратегии като „ А1 Топ 100 “ и „ Шампиони в продажбите “, компанията отдава самопризнание и възнаграждава най-хубавите достижения.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР