За вселенските закони, които ни водят по пътя към пълноценния

...
За вселенските закони, които ни водят по пътя към пълноценния
Коментари Харесай

Най-хубавите дни в нашия живот ♥ Д-р Мел ГИЛ

За вселенските закони, които ни водят по пътя към пълноценния живот, споделено от известния психотерапевт, мотивационен преподавател и мъдрец херметист доктор Мел Гил.

♥ Най-хубавите дни в нашия живот

Метатайната ти разрешава да узнаеш, че твоят живот може да бъде тъкмо подобен, какъвто желаеш. Тя ти дава мъдростта да държиш вибрациите на настройките и силата на най-високите равнища и ти оказва помощ да разкриеш най-подходящите средства за твоето житейско странствуване. С познанието към този момент си наясно по какъв начин да проявяваш тъкмо това, което искаш.

Помни, че първият закон на Вселената ни споделя, че процесът на въздействие върху средата ни се управлява от силата на нашия разум. Тъй като Вселената е ментална, имаме цялостна власт над всяка страна от живота. Трябва да отделим време и да проучваме фантазиите си, а те постоянно ни приказват за нещо, което ни липсва. И могат да ни обезпечат влакна, нужни за обогатяване на нашите прекарвания. Понякога те са основата на това, което е нужно да проявим в битието си. Вселената е ментална!

Вторият закон ни оказва помощ да разберем, че сме освен това от физически същества, свързани с това време и място. Дошли сме тук като същества от светлина, с цел да научим скъпи уроци във физическа форма. Но прекарването ни е многостранно, тъй като съществуваме на три равнища - физическо, ментално и духовно. За да имаме балансиран и благополучен живот, би трябвало да се грижим и за трите като за чудесно надъхан оркестър - тъй като са основани да работят в синхрон между тях.

Всичко вибрира! Третият закон ни дава опция да осъзнаем, че вибрацията е нужна за съществуването. Ако оставим вибрациите ни да отслабнат, ние се разболяваме, усещаме се потиснати и организмът ни страда. Любовта е метод да се покачат вибрациите. Тя се демонстрира посредством оценяването и чувството за признателност. Когато обичаме, ние сме свързани със света и всичко в него. Получаваме вибрацията на цялото. Научим ли тези уроци и предадем ли ги на идващото потомство, издигаме вибрациите на човечеството посредством построяването на по-силна връзка сред нас и по-голямо схващане на света.

Законът за противоположностите ни учи, че всичко има своя диаметралност и въпреки всичко те са просто степени на едно и също нещо, чакащи да бъдат омиротворени. Когато разберем това, сме способни да работим с всички хора и при всевъзможни условия. След определянето на противоположностите можем да се заемем с последователно повишаване и да реализираме тъкмо това, което желаеме. Техниката работи изключително добре при оправянето с страстите. Тъгата отстъпва мястото си на щастието, омразата на любовта, болката - на удоволствието.

Възможно е законът за ритъма да бъде обезвреден със закона за противоположностите, когато е належащо. Забележиш ли клатещото се махало, към този момент не е нужно да си му плебей. Издигни се до най-високото равнище на своята полярност. Прояви самообладание към себе си и го прави с поредни стъпки, в случай че се постанова. Помни, че колкото по-дълго се придържаш към негативните усеща или модели на мислене, толкоз повече негативни неща ще привлечеш към себе си. Ако всичко се проваля, повярвай, че и това ще отмине. Вселената непрекъснато се трансформира и след време махалото ще се залюлее в позитивна за теб посока.

Тримата отдадени го споделят по следния метод:

„ За да унищожиш нежеланото движение на менталните трептения, пусни в деяние закона за противоположностите и се концентрирай върху противоположния полюс на това, което искаш да потиснеш. Неутрализирай нежеланото посредством смяна в неговата диаметралност. “

Законът за рода може да ти помогне да преодолееш подозренията в себе си и отлагането. Женската и мъжката сила постоянно работят в равновесие, в случай че не са блокирани от наказание или негативна настройка, а те се пораждат от страха. Един от най-хубавите способи да се реализира равновесие на силите е да давате и да получавате всеки ден.

Нищо не убягва на закона за повода и следствието, само че ние можем да използваме по-висшите закони на Вселената, с цел да преодолеем по-низшите закони на всекидневието. Когато използваме повсеместен закон, с цел да притеглим това, което желаеме посредством позитивно мислене или деяние, когато издигаме вибрационните си полюси и осъзнаем равновесието на рода, работим на по-високо равнище и към този момент няма да бъдем завладявани от незначителни драми в живота си.

Затова, когато се научиш по какъв начин да пречиш на негативните мисловни модели да витаят в главата ти и съумееш да се изпълваш с вътрешната сила на универсалните закони, еволюираш до по-висш, по-спокоен и по-добър метод на живот.

Част от процеса включва осъзнаването на момента. Когато си даваш сметка за себе си и обръщаш нужното внимание на обичаните си хора или на непосредствената задача, която ти е сложена, животът е на фокус. Нещата стартират да вървят безпрепятствено и работата е по-лесна за теб.

Щом един път изпиташ обич към света и осъществиш връзката с него, нищо и никой не могат да ти ги лишават. Хубавото е, че същинската обич, действителната обич, която идва от Вселената, от цялото, е безкрайна. Може да се зареждаш постоянно и изворът в никакъв случай няма да пресъхне. Никой няма да успее да изтегли от теб повече сила, в сравнение с ти си в положение да възстановиш. Истинско знамение е, че щом един път се научиш да генерираш лична обич, в деяние влиза законът на привличането. Колкото повече даваш, толкоз повече получаваш! Единственото предписание е, че не трябва да бъдеш нехаен. Винаги би трябвало да осъзнаваш това и да изпълняваш своята част от нещата. Помни: „ От изобилието ти вземаш обилие и въпреки всичко изобилието си остава. “

Познаването на Метатайната не е задоволително. Да се къта тя, е на вятъра и неуместно. Във Вселената в действителност има безкрайно обилие! Когато не използваш законите на Вселената, си пречиш и няма да имаш живота, който искаш, живота, който ти е предназначен, а пречиш и на другите да ти оказват помощ да го създадеш.

Избрано от: „ Метатайната “, Мел Гил, ИК „ Бард “, София, 2010 година
Снимка: medium.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР