За всеки, който е пробвал различни методи за отслабване, е

...
За всеки, който е пробвал различни методи за отслабване, е
Коментари Харесай

Розова вода, канела и мед за отслабване

За всеки, който е пробвал разнообразни способи за намаляване, е ясно, че здравословното хранене и постоянната физическа интензивност са най-хубавите помощници в битката с наднорменото тегло.

Бързото събаряне на непотребните мазнини обаче е задача, която изисква присъединяване на избрани съставки, които работят върху метаболизма и топят мазнините.

Една от горещите трендове е съчетанието на мед и канела в ежедневната диета. Тази композиция може да се добави към зърнени храни или към чая. Ако той се прави с розова вода, резултатът е още по-силен.

Да забележим по какъв начин работят тези 3 съставки - розова вода, канела и мед за намаляване, по настрана.

Мед

Всеки е наясно със здравословните свойства на меда. Той се употребява като антимикробен сътрудник локално. Може да предотврати бактериални инфекции и е сполучлив при лекуване на рани. Използва се при изгаряния и кашлица.

Както медът има лековит резултат при смутен корем. Той са натурален подсладител и се употребява вместо захарта. Освен че обезпечава нужната наслада, той оказва помощ за храносмилането.

Канела

 Розова вода, канела и мед за намаляване

Ароматна, мека и приятна фалшификация, канелата е употребена в редица случаи, в това число при балсамиране. Тя има антимикробно и антипаразитно деяние и по тази причина се употребява и с лечебна цел.

С канела може да се контролира кръвната захар. Тя намалява апетита към някои храни. Действа сходно на инсулин в организма. Съдържа антиоксиданти и подкрепя заздравяването на раните, намалява равнищата на холестерола в кръвта. Подобрявайки метаболизма, тя спомага за понижаване на тежестта. Според някои изказвания тази ароматна фалшификация пренасочва мазнините от корема към други области в тялото.

Розова вода

Розовата вода се употребява най-вече в грижата за хубостта, само че с това надалеч не свършват нейните потребни свойства. Тя има благоприятен резултат върху стомаха и подкрепя отслабването. Пиенето на розова вода половин час преди хранене усъвършенства храносмилането и ускорява метаболизма. Тази процедура заран и вечер прочиства организма и работи като съвършен детокс. Има и противовъзпалително деяние.

Ако се съчетаят опциите на трите съставки, се получава идеално средство за пречистване на тялото и изхвърляне на всички непотребни натрупвания под формата на мазнини.

Може да се приготви напитка от розова вода и канела в съответствие чаша вода към 2 чаени лъжички канела. Напитката се подслажда с лъжичка мед.

Тъй като розовата вода има слабително деяние, нужна и консултация с доктор, преди да се предприеме нейната приложимост.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР