За титлата „Гласът на България“ тази година ще се бори

...
За титлата „Гласът на България“ тази година ще се бори
Коментари Харесай

Ето къде е Сашо, който изпя Стари рани със Софка

За купата „ Гласът на България “ тази година ще се бори Александър Маринов-Компира, вокалът на ромския оркестър „ Супер експрес “, научи woman.bg. Той има дълготраен опит с пеенето по кръчми и даже си партнира с „ дамата глас “ Софи Маринова в редица ретро шлагери като „ Стари рани “ и други. Toй обаче в никакъв случай не доближава нейния триумф. Оказва се, че даже фолк иконата Галена се е учила на поминък от неговите осъществявания по заведенията на времето, само че от години двамата нямат връзка.

Ирония на ориста е, че в този момент Галена ще бъде част от журито на най-популярното риалити предаване. Зрителите с неспокойствие чакат да видят дали тя ще обърне стола си и залагат, че ще вземе Маринов в тима си.

Александър Маринов e решил да стъпи на сцената на „ Гласът на България “, с цел да откри триумфа, който е изпуснал сред пръстите си и с вярата да запише дует с тогавашния си чирак Галена. Дали историите и връзките му с българските фолк реализатори ще му проправят път към огромната премия, ще стане ясно през септември по bTV.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР