За телесна повреда на длъжностно лице са задържани 37-годишен от

...
За телесна повреда на длъжностно лице са задържани 37-годишен от
Коментари Харесай

Задържаха група мъже от Узунджово нападнали полицаи

За телесна щета на длъжностно лице са арестувани 37-годишен от хасковското с.Узунджово и още трима негови съселяни, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи.

В 21 часа нощес автопатрул правил обикновен обход в селото и открил, че в една от къщите звучи доста високо мощна музика. На притежателя на дома – 44-годишен мъж, е било отправено устно предизвестие да понижи или спре музиката.

В 22,16 часа на незабавния телефон е подаден сигнал за нарушаване на нощната тишина на въпросния адрес. Полицаите още веднъж посетили мястото и установили същото нарушаване. При типа на чиновниците на реда притежателят и присъстващите мъже показали експанзия, като заплашили униформените с дървен сап и хвърлили бутилка с алкохол, която рикоширала по входната врата и блъснала в предната част на главата единия служител на реда. От удара той изпаднал за малко в несъответстващо положение. Откаран е в незабавното поделение на хасковската болница, където медиците са установили контузия на главата с главоболие, световъртеж и гадене.

В ареста на хасковското ръководство на полицията са 37-годишният, запратил бутилката и блъснал служителя на реда и още трима- на 30г., 40г. и 61г., всички от селото.

Работата по формираното бързо произвеждане продължава.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР