За сметка на националното ни единство, българската история и компромиси

...
За сметка на националното ни единство, българската история и компромиси
Коментари Харесай

БСП: България няма да се съгласи за членство на Северна Македония в ЕС при тези условия

За сметка на националното ни единение, българската история и взаимни отстъпки с историческата истина не може да бъде реализирано европейското бъдеще за Република Северна Македония, се декларира в позиция на Българска социалистическа партия. Това излиза наяве от обява на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на страницата ѝ във фейсбук.

„ Българското единодушие не може да бъде изтъргувано или обещано под външен напън “, се споделя в позицията на Изпълнителното бюро на Националния съвет на Българска социалистическа партия след разискване на подготовката за договаряния сред Република Северна Македония и Европейския съюз.

“Към този миг не са налице изискванията за предоставяне на единодушие от страна на България за начало на договаряния за участие на Република Северна Македония в Европейския съюз “, се показва в позицията на Българска социалистическа партия. Изпълнителното бюро е взело решение тази политическа позиция да бъде показана и защитавана от евродепутатите на Българска социалистическа партия в европейските институции
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР