За седемнадесета поредна година училище Малкият принц във Варна организира

...
За седемнадесета поредна година училище Малкият принц във Варна организира
Коментари Харесай

Състезанието Малкият принц предизвиква математици от 6 до 10 години във Варна

За седемнадесета поредна година учебно заведение „ Малкият принц ” във Варна провежда математическо съревнование за деца и възпитаници от 6 до 10 години , научи Moreto.net

В юбилейната 30-та годишнина на детска градина “Малкият принц ” математическо съревнование " Малкият принц " за деца от подготвителни групи/класове и за възпитаници от 1. до 4. клас ще се организира още веднъж присъствено.

Предизвикателството към детската креативност, въображение и логическо мислене е на 1 април 2023 , събота, в учебно заведение „ Малкият принц “, на територията на ВВМУ " Н.Й. Вапцаров ".

Задачите са съобразени с изучаваното все още образователно наличие по математика, показани са тематично и забавно от настоящи учители от предучилищна и начална учебна степен.

Можете да до 29-ти март . След регистрация и възнаграждение на такса за присъединяване в размер на 15 лева, ще получите спортен номер.

Повече детайлности можете да намерите в или на.

Образователни институции, искащи отдалечено да проведат надпреварата,.

Състезанието е проведено със подпомагане на РУО - Варна, ВВМУ “Н. Й. Вапцаров ” и Българска асоциация на частните учебни заведения.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР