За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност

...
За съжаление по изцяло лични причини няма да имам възможност
Коментари Харесай

Яна Балникова напуска Промянатазаради Радостин Василев?

" За страдание по напълно персонални аргументи няма да имам опция да продължа да се занимавам с политика ", написа във фейсбук Яна Балникова. Пред " 24 часа " тя удостовери за решението си.
На последните избори Балникова влезе в Народното събрание от листата на Политическа партия в Габрово, а откакто Кирил Петков стана министър председател го последва като консултант в Министерски съвет и изостави депутатското място.

" Заради моето излизане от политиката се постанова и изборът на нов лидер на листата на Продължаваме Промяната за област Габрово. С интерес проследявам какво ще е окончателното решение на управлението на партията за листата за Габрово. Искрено се надявам:
- тя да включва хора, които са от град Габорво
- ползите на региона да бъдат съответно защитавани!

От сърце благодаря на всички за доверието, споделените моменти и поддръжката през миналата година ", написа във фейсбук Яна Балникова. 
Тя е второто знаково лице на " Промяната ", която ще е отвън листите на Политическа партия на тези избори. Вчера стана ясно, че Лена Бориславова няма да е в тези листи - решението е взела още преди два месеца, а претекстът - не желае да концентрира офанзиви, които да навредят на партията.
Засега се чака листата на Политическа партия в Габрово да води Радостин Василев, който бе състезателен министър в кабинета " Петков " от квотата на Има Такъв Народ, само че след това напусна партията на Слави Трифонов.
 
Източник: " 24 часа "
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР