За съжаление българският парламент е изправен пред конституционна криза, която

...
За съжаление българският парламент е изправен пред конституционна криза, която
Коментари Харесай

Десислава Атанасова : Изправени сме пред конституционна криза

За страдание българският парламент е изправен пред конституционна рецесия, която беше сътворена поради детинските прищевки на някои от парламентарни групи. Днес ни беше демонстрирано държание, на което сме били очевидци и различен път. Това съобщи водачът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в Народно събрание Десислава Атанасова в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

„ Изборите минаха. Българските жители чакат от нас отговорност, разсъдък и мъдрост, както и действителни резултати. Днес за 8 часа не можахме да вземем едно решение “, регистрира тя.

„ В момента всяка от парламентарните групи сама поддържа своя претендент. Няма ясно хомогенно болшинство, което носи отговорност за ръководител на Народно събрание или за лъчение на държавно управление. Политиците се държат като в предизборна акция. За страдание това държание не предвещава да бъде излъчено болшинство за бъдещо ръководство. Оставам с усещането, че всичко е на инат, с цел да се показва мощ “, съобщи Атанасова.

Тя напомни, че хората са се произнесли преди 20 дни и политиците би трябвало да се въобразят с волята им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР