За рок динозавър, Пол Макартни има изненадващо топли отношения с

...
За рок динозавър, Пол Макартни има изненадващо топли отношения с
Коментари Харесай

Пол Макартни с уникален концерт само по YouTube на 7 септември

За рок динозавър, Пол Макартни има изненадващо топли връзки с високите технологии и в този момент ще ви го потвърди още веднъж. Емблематичният музикант ще извърши „интимен“ YouTube концерт на 7 септември, който може да се гледа единствено по видео платформата. Той е част от устрема на уеб страницата да основава повече истински продукции с марката YouTube Originals.
Сетлистът ще включва композиция от типичен осъществявания от времето на Beatles и Wings , както и промоционален материал от новия албум на Макартни, озаглавен Egypt Station. Самият концерт ще се стриймва онлайн от Ню Йорк.

Това несъмнено не е първият YouTube концерт – концепцията съществува още от 2014 година – само че несъмнено е този с най-височайшо музикално наличие. Събитието демонстрира и какъв брой доста са се трансформирали нещата напоследък. Неотдавна легалното събаряне на музиката на Beatles беше съвсем невероятно (парчетата им се появиха в iTunes едвам преди няколко години), а в този момент ще може да гледате Пол Макартни онлайн на на практика всеки един екран в дома си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР