За рестарт на летния сезон тази година апелира заместник-председателят на

...
За рестарт на летния сезон тази година апелира заместник-председателят на
Коментари Харесай

Мартин Захариев: Националната стратегия за туризма трябва да се пренапише

За рестарт на летния сезон тази година моли заместник-председателят на Националния ръб по туризъм Мартин Захариев.

Пред Българска национална телевизия той уточни някои от нещата, които са залегнали в ограниченията, които съгласно него би трябвало да бъдат взети за сезон лято 2021. Мерките, които оферират от борда са изпратени в Парламента, само че отговор оттова към момента няма.

От Националния ръб по туризъм упорстват за цялостен рестарт на националния брандинг и маркетинг в постковид условия, с напълно цифрова устременост.

Захариев съобщи, че би трябвало да се пренапише Националната тактика за развиването на туризма, която да бъде призната от Народното събрание. Според Захариев, би трябвало да има ясни послания считано от 1 май за сезон - лято 2021.

" Как влизат туристите, какви са условията на българската границата, какви са доказателствата, че ние ги одобряваме в здравно обезопасена среда, имунизирани ли са на първа линия чиновниците в българския туризъм, има ли задоволително инструментариум в РЗИ-та, които да поемат тези проучвания, подготвени ли са хотелите да поемат карантиниране, в случай че се наложи ", пита Захариев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР