За раздяла между Криско и майката на двете му деца,

...
За раздяла между Криско и майката на двете му деца,
Коментари Харесай

Криско най-накрая призна дали с Цвети са разделени

За разлъка сред Криско и майката на двете му деца, Цвети, се приказва още от края на предходната година. До момента двамата нито потвърждаваха, нито отричаха информацията, само че от наличието в обществените им мрежи, изключително от това в профилите на красивата някогашна стюардеса, като че ли се подразбираше, че любовта им е завършила. От няколко дни обаче двойката прави опити да покаже, че разлъка не е имало и че връзките им са все по този начин прелестни.

Но очевидно зад тези прояви стоят парите, тъй като почитатели подозират, а и самият Криско загатна, че се пробват да наподобяват дружно поради рекламна акция на клиника за естетична медицина, в която вземат участие. Рапърът показа фотография по-рано през днешния ден, на която театралничи дружно с Цвети на фона на огромно сърце. Като изложение към фрагмента той е написал "Слуховете ни разделят ", само че и че клиниката ги събира.

По всичко проличава, че този любовен ентусиазъм, който двамата се пробват да пресъздадат, е напълно плод на уговорката, който са поели за реклама. И въпреки всичко, не излиза наяве дали посред им в действителност е настъпила дефинитивна разлъка.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР