За пръв в 11-годишната си история най-гледаното тв шоу Като

...
За пръв в 11-годишната си история най-гледаното тв шоу Като
Коментари Харесай

Вижте защо Като две капки вода няма да е в понеделник вечер

За пръв в 11-годишната си история най-гледаното тв шоу " Като две капки вода ", няма да бъде предавано в нормалното си време - понеделник вечер. От " Нова тв " вземат решение да създадат рокада и местят имитаторското предаване в неделя. Стартът е на 19 февруари (неделя).

Причина - война за рейтинг. " Сървайвър ", по съперниката на " Нова тв " медия - БиТиВи, стартира ден по-рано - 18 (събота). Но ще излъчва в дните неделя, понеделник и вторник.

Така двете медии се впуснат в гневна война за зрителски интерес. От " Нова " преднамерено изчакват до последно по кое време да стартира излъчването на имитаторското шоу.

Стартът на " Сървайвър " бе оповестен преди няколко седмици. А " Капките " анонсираха началото на новия сезон едвам преди няколко дни, откакто към този момент концепцията за излъчването на предаванията по другата частна телевизия бяха ясни.

Всичко чакаха шоуто, водено от Рачков и Геро, да бъде на екран, както постоянно -  в понеделник. Само че последва рокада, която разбуди духовете в тв средите.

Шефовете на " Нова " прибягват до този ход, тъй като за пръв път от години насам е изцяло допустимо " Капките " да не е най-гледаното тв шоу. Прекият му съперник - " Сървайвър ", събра на едно място редица звезди, известни за мало и огромно, отпред с Благой Георгиев, който е тематика номер 1 в медиите всеки месец.

От " Нова " се надяват майтапите на Димитър Рачков и Геро да се харесат повече от борбите за оцеляване на уединен остров край Доминикана. Плюс това фенът е привикнал да вижда на екран Димитър Рачков, който до скоро имаше лично шоу, излъчването тъкмо в последния ден от седмицата.

Именно по тази причина шефовете в малкия екран вземат решение да изместят излъчването на " Капките ". Те таят вяра, че с бисерите на комиците и имитациите на известните ще сграбчен окото на феновете, в сравнение с борбите в шоуто за оцеляване. Идеята им е, че в случай че още от началото зарибят фена, той ще гледа " Капките " и ще бие хикса на " Сървайвър ".

Ако пък в неделя не излъчат нищо, БиТиВи ще им вземе рейтинг със " Сървайвър " и никой няма да се сети въобще за " Капките ".

Имитаторското шоу към този момент 10 години е в ефира и истината е, че малко се е изтъркало, акцентират тв специалисти. На фена му е омръзнало едно и също. И към този момент търси особеното - нещо, което предлага " Сървайвър ".

От " Нова " са изцяло наясно с настройките на фена и вземат решение да се хвърлят в багра и един път вечно да се реши - коя телевизия е по-гледана в праймтайма, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР