За повечето ученици лятото минава неусетно и докато се обърнем,

...
За повечето ученици лятото минава неусетно и докато се обърнем,
Коментари Харесай

Откъде да купим учебници за учениците


За множеството възпитаници лятото минава незабелязано и до момента в който се обърнем, е пристигнало време за подготовка за задаващата се образователна година. Това ново начало носи след себе си купища отговорности и отговорности, които касаят освен децата, само че и техните загрижени родители. Разнообразието от е съобразено с утвърдените издателства и създатели, които ще стоят в основата на академичната подготовка - доста облекчение за потребителите.  
Какво включва подготовката на ученика за идната образователна година  
Разходите, които предстоят да се създадат, не са по никакъв начин малко - от покупка на наложителните образователни пособия, до избор на раница и ежедневни такъми, като несесер с химикали, принадлежности за начертаване и други Освен набирането на всички наложителни материали и принадлежности, има и още неща, за които се постанова да се погрижим, когато 15-ти септември наближи. За да бъде ученикът изцяло квалифициран, е нужно още:   

Да прегледаме дрешника му и да се погрижим за неговото порядъчно облекло. В някои учебни заведения се носят униформи, което значително улеснява родителите, само че в други образователни заведения сходно “уеднаквяване ” не се практикува; 

Раница, състезателен екип, училищен такъми и спомагателни аксесоари - все рутинни покупки, които имат безвъзвратен темперамент - отново; 

Обмисляне на концепцията за извънкласни изборни занимания, които учебното заведение доста постоянно предлага; 

Ако детето ще е първокласник, е доста значимо да се заложи на образователно заведение, което е наоколо до дома с високо добро име. 

Когато първият звънец прокънти, по традиция се връчва на родителите или децата (ако са в по-горен курс) лист с всички наложителни учебници/учебни пособия и работни тетрадки, в това число и такива за писане, които по-късно могат да се купят от някоя книжарница с физически адрес или онлайн магазин с доставка до няколко дни, описват от ozone.bg. Във втория случай разполагаме с опцията да платим и по-ниски цени, а самата поръчка се прави напълно елементарно - в няколко стъпки и за броени минути време.  
Откъде можем да купим учебници
Когато пристигна ред да закупим наложителния комплект с учебници, несъмнено, желаеме да открием най-вече ниски цени и специфични отстъпки, по опция. Това обаче не всеки път е налично, тъй като тук приказваме за едно извънредно търсене, а цените са закрепени от издателствата. Защото избор по този начин или другояче нямаме - описът, даден ни от учителя, просто би трябвало да бъде изпълнен, с цел да може детето да тръгне на учебно заведение. Онлайн магазин ozone.bg е положително решение в тази ситуация, тъй като търсеното многообразие от учебници е налице, което прави селекцията лесна за крайния консуматор. 
Кои са издателствата, с които се работи
Много значим аспект от избора на учебници са издателствата, с които ще се работи. Е, това напълно не го решаваме ние, а МОН и управлението на учебното заведение, чиято задача е да подбере най-хубавите вероятни разновидности. Сред най-популярните са издателските марки на КЛЕТ България - Булвест 2000, Анубис, Понс и на Просвета - Просвета София, Просвета Плюс и Просвета Азбуки; както и учебниците и помагалата на ИК Архимед, Педагог 6, Регалия 6, Бит и техника, Атласи и други.

Сред задграничните издателствата за учебници и пособия, по които се работи, са: Cambridge University Press, Oxford University Press, Macmillan, Maison des Langues, Ernst Klett Sprachen, Edelsa Grupo Didascalia, Casa delle Lingue, Difusion и други.

 

*публикация

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР