За последния век марката фотоапарати Hasselblad са били замесени в

...
За последния век марката фотоапарати Hasselblad са били замесени в
Коментари Харесай

Hasselblad & IKEA: Още един голям скок за човечеството

За последния век марката фотоапарати Hasselblad са били забъркани в няколко момента с основно „ М “ за човечеството. Най-известният измежду тях е кацането на човек на Луната, снимано с тяхна техника. Моментът за 2018 година е следващата огромна крачка в демократизирането на изкуството.



Hasselblad са сътрудници на за лансирането на най-новата арт сбирка, снимана с легандарните камери от световноизвестни фотографи. Колекцията се състои от осем постера, споделя се NORRHASSEL, а задачата й е да разшири обсега на изкуството като катализатор на човешките страсти. Разбира се, това е значимо за всеки актуален човек, само че най-много за по-младите, които очебийно се интересуват от това да бъдат заобиколени от изкуство с нараснала емоционалност.



, от своя страна, като бранд, който е предан на това да предлага наличен и функционален дизайн, в този момент ни дава метод да се докоснем до изкуството на Hasselblad майстори от „ А “ групата и техния (доста скъп) азбучник.



„ Знаем колко е значимо за хората да имат достъп до изкуството. С тази сбирка желаеме да създадем няколко отлични фотографии налични за повече хора. Да осеним творчеството на хората, само че също по този начин и да ги накараме да мислят върху това с какво изкуство желаят да са заобиколени там, където това има най-голямо значение: вкъщи. “, споделя Маркус Енгман, началник „ Дизайн “ в IKEA.



Новата сбирка беше показана за пръв път на галерия по време на Madrid Design Festival. NORRHASSEL се състои от осем фотографии – естествени и портретни. Осемте претекста в сбирката са отличени от
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР