За поредна година, Община Етрополе взе участие в 38-то Международно

...
За поредна година, Община Етрополе взе участие в 38-то Международно
Коментари Харесай

Община Етрополе участва в Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо 2022

За поредна година, Община Етрополе взе присъединяване в 38-то Международно туристическо ревю „ Ваканция и Спа Експо “, което се организира в интервала 24-25.02.2022 година

Тази година акцентът бе  подложен върху мотото „Завръщане към нормалното“ / „Back to normal“. Профилът на изложителите включва туроператорски компании и организации, хотели, курорти и спа центрове, национални туристически организации, сдружения, общини, софтуерни компании и компании за хотелиерско съоръжение.
Организатор на ревюто е ПРИМ ЕКСПО, а борсата се организира под патронажа на Министерство на туризма, в партньорство със Столична община и браншовите организации. ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е най-мащабният туристически конгрес в България, който предлага всяка година нови начинания, дава на туроператори, хотелиери и компании от бранша от ден на ден бизнес благоприятни условия. Предназначен е за експерти и необятна аудитория.
По традиция Община Етрополе взе участие в ревюто със независим щанд. На щанда бяха показани брошури за културните и исторически забележителности на общината. Щандът на Община Етрополе бе посетен и от Министъра на туризма Христо Проданов, който пожела доста здраве и бъдещи триумфи за нашата красива община.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР