За пореден случай на вандалски прояви алармират от община Добрич.

...
За пореден случай на вандалски прояви алармират от община Добрич.
Коментари Харесай

Поредно вандалско посегателство в община Добрич

За следващ случай на вандалски прояви сигнализират от община Добрич. Посегателството този път е в постройката на детска градина в града, като размерът на вредите занапред следва да бъде конкретизиран. От община Добрич оповестяват, че макар ограниченията за сигурност и видеонаблюдението, вандализмът е постоянно срещан.

Директорът на целодневна детска градина N 10 в Добрич тази заран е намерил двора на детското заведение с разпръснати мрежи от комарниците на целия първи етаж. Информира заместник-кметът в община Добрич доктор Емилия Баева:

" Това е съзнателна вандалска демонстрация. Мрежите са разпръснати из целия двор на градината и уплътнителите също, а рамките ги няма. Тази поредна вандалска демонстрация е в следващата детска градина на центъра. Не зная по какъв начин бихме могли да се оправим ", разяснява Баева.

Д-р Емилия Баева добави, че от идната година община Добрич планува построяването на високи огради на всички детски заведения в града за предотвратяване от зачестилите вандалски прояви.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР