За пореден път ръководството на БСП показа, че диалогът, другарството

...
За пореден път ръководството на БСП показа, че диалогът, другарството
Коментари Харесай

Пуч срещу Корнелия Нинова в БСП! Младежите в партията вдигнаха ръка срещу лидера заради екзекуцията на Кирил Добрев

" За следващ път управлението на Българска социалистическа партия сподели, че разговорът, другарството и диалогът посред ни от дълго време не са на дневен ред. Вместо това продължава порочната процедура на изключване, санкции и репресии върху дългогодишни членове на Българска социалистическа партия - скрито, анонимно и „ на автограф “.

Това обявиха от Оперативното бюро на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия, изразявайки безапелационното си противоречие с мярката за партийно влияние „ Изключване “ на Кирил Добрев.

" Уважаеми приятели, членове на ИБ на Българска социалистическа партия, за какво се страхувате от особеното мнение? Защо бягате от хората, които не са съгласни с вас и вашите мнения? Защо най-демократичната партия в България се държи като съдник на свои и непознати, които имат доблестта да кажат какво мислят? Защо не заявихте безапелационната си поддръжка към президентската двойка Радев – Йотова? Защо членовете на партията по места не стопират да бъдат подлагани на напън поради етикетите „ човек на този и оня “? Другари, въпросите към вас са доста, казусът е, че вие отнехте трибуната на членовете на Националния съвет на Българска социалистическа партия да ги зададат свободно и непосредствено ", се споделя в позицията на младите социалисти.
свързани новини22595преди 1 часа66769преди 18 часа
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР