За почитателите на екстремните преживявания в Белоградчик предлагат нова туристическа

...
За почитателите на екстремните преживявания в Белоградчик предлагат нова туристическа
Коментари Харесай

Екстремно: В Белоградчик предлагат офроуд разходка с АТВ около скалите

За феновете на рисковите прекарвания в Белоградчик оферират нова туристическа услуга офроуд с АТВ разходка към неповторимите скали ,   оповестяват пред Българска телеграфна агенция уредниците й.

Вълнуващото начинание с  АТВ (All Terrain Vehicle - транспортно средство за всевъзможни терени) е премеждие по избран маршрут, времетраене и степен на компликация на терена. Предлаганите благоприятни условия за приключението са за начинаещи и напреднали, които могат да изберат туристическа или рискова разходка с АТВ чартърен.

Стриктното съблюдаване на заложените направления , не е наложително, прецизират уредниците. При авансово направена спогодба по отношение на смяна на маршрута, то неговото редуциране, увеличение или съчетание, ще бъде съобразено с желанието на участниците. Всички нужни защитни средства за шофиране на АТВ-та са обезпечени  от снабдител на услугата, прецизират в известието.

За присъединяване в рисковите екскурзии измежду Белоградчишките скали може да се направи и предварителна резервация . При удобни метеорологични условия, разходките с АТВ се организират през цялата година.

Организаторите приканват туристите да се насладят на хубостта на Белоградчишките скали от един по-различен ъгъл, до който не всеки се е докосвал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР