Първият круизен кораб за туристическия сезон акостира на видинското пристанище.

...
Първият круизен кораб за туристическия сезон акостира на видинското пристанище.
Коментари Харесай

Първият круизен кораб за туристическия сезон акостира във Видин

Първият круизен транспортен съд за туристическия сезон дебаркира на видинското пристанище.

Чуждестранните туристи от кораба " Viking Lif " ще посетят Белоградчишките скали и цитадела. По стратегия следобяд ще прегледат и крепостта " Баба Вида ".

Според локалната пристанищна администрация през новия туристически сезон на пристанище Видин се чака да дебаркират над 300 круизни кораба.
 Българска телеграфна агенция
Сезонът обичайно стартира през март, като за втора поредна година ще продължи до края на декември. През предходните години нормално интензивният сезон за туристическото мореплаване по река Дунав приключваше през втората половина на ноември. 

По данни на Община Видин през целия сезон на предходната година на видинското пристанище са дебаркирали 293 круизни кораба, с над 40 000 задгранични туристи. 
 Българска телеграфна агенция
Слизайки на българския бряг туристите посещават крепостта „ Баба Вида “ и Белоградчишките скали и цитадела. Програмата включва още пешеходна разходка в централната зона на Видин, велообиколка на крайдунавския парк, дегустация на локални ястия и виновност.

Част от групите посещават концерт-лектория на Симфониета Видин с музикални творби от български композитори. Посещенията нормално приключват с фолклорна стратегия на борда.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР