За Петков законът е врата в полето, а Конституцията е

...
За Петков законът е врата в полето, а Конституцията е
Коментари Харесай

Сачева: За Петков законът е врата в полето! Предсрочни избори със сигурност ще има

За Петков законът е врата в полето, а Конституцията е техническа детайлност. Не внасяме избор на съмнение, с цел да се убедят жителите сами в несъстоятелността на това ръководство. Най-слабите браншове са енергетиката и земеделието, там незабавно би могъл да бъде импортиран и ще има триумф. Предсрочни избори сигурно ще има до края на годината, готвим се за тях. Това съобщи пред NOVA някогашният обществен министър Деница Сачева.

Според нея основни решения, които са проблематични са взети от „Продължаваме Промяната“. „Доверието в обединението е тежко нарушено. Изборът на Българска народна банка беше лакмус за връзките в нея. Вероятно самите сътрудници се готвят за предварителни избори“, допусна Сачева. И добави, че властта няма потенциал да осъществя Плана за възобновяване.

По думите й шефът на Българска народна банка не би трябвало да политически привързан и би трябвало да има интернационален престиж. „Единственото рационално решение беше да се въздържим от избора за шеф на Българска народна банка, той беше политизиран и криминализиран. Не искахме да участваме, това е отговорност на ръководещата коалиция. При тях има серия от тлеещи жарави по разнообразни позиции“, уточни тя. И посочи, че е нужна поддръжка за работодателите за повишените цени на енергоносителите.

„Мярката 60/40 беше мощно осакатена и сега не работи, а останалите ограничения за Данък добавена стойност и таван на цени са несъответствуващи и няма да реализират целите“, означи Сачева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР