За пета поредна година ЗД Евроинс АД бе партньор на

...
За пета поредна година ЗД Евроинс АД бе партньор на
Коментари Харесай

​ЗД Евроинс АД подкрепи провеждането на 21-то издание на конкурса PR Приз 2021: Комуникациите са ни в природата

За пета поредна година " ЗД Евроинс " АД бе сътрудник на „ Българско сдружение за връзки с обществеността ” в провеждането на 21-то издание на състезанието PR Приз 2021: Комуникациите са ни в природата.

През актуалната година в  състезанието участваха  84 плана на 30 вътрешни информационни екипи на компании, организации, медии, неправителствени организации и институции. Те се състезаваха в 17 конкурсни категории, в които бяха показани информационни планове, свързани с невижданите трансформации, през които минаха бизнесът и обществото през последната една година.

Спечелилите планове откроиха изрично стратегическото място на PR специалността в ръководството на бизнес тактиките и информационните действия на фирмите, и организациите. Въвеждането и потреблението на нови технологии и канали за комуникация  за по-ефективно предаване на посланията, както и използването на смели и изобретателни информационни практики за справяне с спешни обстановки, също заслужиха вниманието и високата оценка на членовете на журито на PR Приз 2021 – потвърдени експерти в информационния бранш с разнообразни профили.

В PR Приз 2021 участваха и планове, които са образец за съответна реакция на организациите и носят капацитета да трансформират информационните прaктики в бизнес сферите, в които са осъществени, а и в обществото като цяло. Те бяха отличени от журито със специфични награди за „ Значима информационна акция, носеща позитивна смяна “.

All Channels завоюва наградата „ Комуникационна организация на годината “, за най-хубав вътрешен информационен отдел премията завоюва екипът на Пощенска банка, а премията за най- добра „ Корпоративна информационна акция “ бе извоювана от Лидъл България.

В категория „ Кризисни връзки “ наградата спечели  Банка ДСК с акцията „ Kole, Poluchi li? ”. Наградата връчи Десислава Еленкова, член на УС на БДВО и управител „ Маркетинг и връзки ” на „ Застрахователно сдружение Евроинс ” АД, която съобщи: ”2020 година бе извънредно динамична. Тя бе наситена с доста отрицателни страсти, боязън, забрани,  изолираност, подправени новини . На всички ни се наложи да се научим да работим по нов метод, да използваме  нови подходи и нови принадлежности за връзка. Трябваше да сме гъвкави, новаторски, изобретателни, извънредно бързи в реакциите си и да се оправим с  редица информационни кризи .2020 бе година на тествания, но  и нови благоприятни условия. Те ни направиха по-силни и  по–уверени,че можем доста и че единствено Sky is the limit ”. 

PR Приз е единственият конкурс в информационния бранш в България, в разпоредбите на който е заложено наложително обществено показване на плановете, което подсигурява прозрачността на избора.

Партньори на състезанието PR Приз 2021: Комуникациите са ни в природата, провел  се на 16 юни  2021 година Event Space 2020, НДК, бяха  още  А1, Пощенска банка, Българска национална телевизия, DIR.bg и списание BGLOBAL.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР