За първи път след развода Даниел Петканов проговори за причините

...
За първи път след развода Даниел Петканов проговори за причините
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития: Даниел Петканов призна за причините за развода с Александра

За първи път след развода Даниел Петканов проговори за аргументите да се стигне до решението за бракоразвод с Александра Богданска. Макар двамата да се бяха зарекли да не разясняват тематиката, Лудият кореспондент реши да изясни в обществените мрежи по какъв начин се е стигнало до решението за развода.

Във видео в своя Инстаграм профил той изяснява, че към момента обича Алекс, и то доста – освен като майка на детето му, само че и като жена. „Просто не можех да продължа да пребивавам с нея при тези условия. Човек би трябвало да направи компромис. Склонен съм да жертвам любовта посред ни в името на това да се запазя като човек, като мъж “, изяснява Дани. Той призна, че решението за разлъка е напълно негово и стимулира решението си с това че не е могъл да отговори на упованията на половинката си – да е толкоз стимулиран, упорит, обществен.

В обясненията си за раздялата Петканов показва, още че причина да вземе тежкото решение бил и техният наследник Габриел. Даниел считал, че би трябвало да бъде негов заслужен образец за същински мъж, въпреки че не прецизира какво в държанието на Алекс го е карало да не се усеща мъжага. Двамата са се разбрали и за грижите за техния наследник Габриел. Въпреки че родителските права са на Александра, двамата се грижат равнопоставено за момчето – 1 седмица е при майка си, 1 е при татко си.

Той е безапелационен, че става все по-щастлив с всеки минал ден. Така да вземем за пример му се върнало желанието да се храни здравословно, да спортува, да се вижда с други хора. „В мен се заражда предпочитание за живот“, споделя той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР