За първи път от 1973 г. Великобритания ще бъде независима

...
За първи път от 1973 г. Великобритания ще бъде независима
Коментари Харесай

Щастието на Борис Джонсън

За първи път от 1973 година Англия ще бъде самостоятелна крайбрежна страна с цялостен надзор над водите си.

Това съобщи министър председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън на конференция след оповестената вест, че Лондон и Брюксел са сключили историческо комерсиално съглашение, написа " Гардиън ".

По думите му делът на уловената риба от Англия в английските води значително ще бъде увеличена - от към половина през днешния ден до близо 2/3 в интервал от 5,5 година

Той означи, че комерсиалното съглашение е реализирано 4 година и половина след референдума за Брекзит. Джонсън разясни, че е бил срещу удължаването на преходния интервал, защото не е желал несигурността да продължи.

Ние постигнахме най-голямото комерсиално съглашение, всеобхватно съглашение за свободна търговия с Европейски Съюз като това сред Канада и Общността, акцентира той.

Джонсън увери, че съглашението ще отбрани пазара на труда, ще разреши да се продават английски артикули без мита и квоти на единния пазар, ще се разреши на фирмите да вършат бизнес в Европа. Върнахме си контрола над нашите закони и ориста ни, посочи той и добави, че от 1 януари " ние напущаме митническия съюз и единния пазар ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР